Rieker 12432-25 férfi csizma

Cikkszám: 4020931144

Kategória: Téli lábbelik

Szín: barna

Márka: Rieker

Ár: 22.990,00RIEKER barna színű, fűzős, bélelt férfi cipő.

- ANYAGA:
-- Felsőrész: bőr
-- Bélés:textil
-- Járótalp: egyéb anyag

- RENDELTETÉSE: utcai lábbeli

- Nem vízálló

- A RIEKER márkát az 1800-as évek második felében alapították. Az azóta eltelt idő alatt Németország legjelentősebb cipőgyártó cégeinek sorába emelkedett.
- A Rieker kollekciói minden korosztály által keresett, hétköznapi viseletre szolgáló modellekből állnak, ami igazán különleges bennük, az a kényelem. Minden cipő pillekönnyű, csak olyan anyagokat alkalmaz a gyártó, melyek biztosítják a láb komfortérzetét és megfelelő szellőzését. A kaptafa a lábfej formájához igazodva elegendő helyet hagy a láb természetes mozgásának.
- A legtöbb termék kiváló minőségű természetes bőrből vagy kiemelkedő minőségű (Hightech) szintetikus anyagokból készül. Ez utóbbiak fizikai tulajdonságait (légáteresztő képesség, rugalmasság, tartósság, kopásállóság stb.) tekintve elérik, sőt esetenként meghaladják a természetes bőr anyagok tulajdonságait.
- Egyes őszi-téli modellek Rieker-tex technológiával készülnek. A cipők és csizmák felső bőre és bélése közé egy vízhatlan, de páraáteresztő membrán kerül. Teljes vízállóságot nem garantálnak, de nagymértékben ellenállnak a víznek, miközben a lábfej szellőzését megfelelően biztosítják. Hosszan tartó folyamatos nedves, vizes környezetben egy idő után beázhatnak. A vízállóságot speciális víztaszító szerekkel (impregnáló krém, impregnáló spray) növelhetjük.